دستگاه اسپرسو ساز نيز مانند هر لوازم ديگري در منزل شما، نياز به تميز كردن و جرم گيري كردن دارد. با توجه به اينكه اين دستگاه نوشيدني هاي خوش طعم را به شما ارائه مي دهد، لازم است كه به خوبي از اسپرسوساز مراقبت و نگه داري شود. نياز است بدانيد، كه برخي از دستگاه هاي اسپرسوساز به صورت خودكار عمليات تميز كاري را انجام مي دهند و نياز چنداني به جرم گيري كردن ندارند، اما باز هم بايد هر چند وقت يك بار اين دستگاه ها را تميز و جرم گيري نمود. همچنين اسپرسوسازهاي غير اتوماتيك كه تميز كاري خودكار ندارند، بايد به صورت دستي توسط كاربران تميز و جرم گيري شوند. براي اينكه نوشيدني ها اسپرسو شما داراي طعمي خوشايند و كيفيتي عالي باشد، بهتر است كه از انجام دادن عمل جرم گيري كردن دستگاه اسپرسو ساز غافل نشويد.براي جرم گيري كردن دستگاه اسپرسوساز از چه روش هايي مي توان استفاده كرد؟1. نحوه جرم گيري كردن اسپرسوساز با سركه و جوش شيرين2. قرص يا شوينده مناسب براي جرم گيري كردن اسپرسوساز3. تميز كردن دستگاه اسپرسوساز به وسيله آب ليمو4. استفاده كردن از اسيد سيتريك و سركه براي جرم گيري كردن اسپرسوساز5. عملكرد خودكار و قابليت آن براي جرم گيري كردن دستگاه اسپرسوسازنحوه جرم زدايي از اسپرسوساز با سركه و جوش شيريننحوه جرم زدايي از اسپرسوساز با سركه و جوش شيرين به شرح زير است:• ابتدا دستگاه را از آب پر كنيد سپس كمي سركه و جوش شيرين بريزيد.• سپس اسپرسو ساز را روشن نماييد.• زماني كه آب درون قهوه ساز به جوش آمد، اسپرسو ساز را خاموش كنيد.• سپس اجازه بدهيد آب داغ درون مخزن باقي بماند.• بعد از حدود نيم ساعت، مخزن را جدا كرده و آب را خالي كنيد، سپس با اسفنج اقدام به تميز كردن مخزن نماييد.• مي بينيد كه آهك ها به راحتي كنده شده و بدنه مخزن براق شده است.• در صورتي كه لايه هاي ضخيم آهك روي بدنه، وجود دارد، كافيست مراحل بالا را بار ديگر انجام دهيد.
تميز كردن دستگاه با آب ليمو براي رسوب زدايي اسپرسوسازتميز كردن دستگاه با آب ليمو براي رسوب زدايي اسپرسوساز به شرح زير مي باشد:در اين مطلب در مورد تميز كردن دستگاه با آب ليمو مواردي ذكر شده است. توجه داشته باشيد كه اسپرسوساز، نياز به تميز كردن دوره اي دارد. تميز كردن اسپرسوساز با مواد طبيعي سبب مي شود تا دستگاه دچار زنگ زدگي و يا پوسيدگي قطعات نشود. مراحل زير را براي تميز كردن اسپرسوساز در نظر بگيريد.1. نصف فنجان آب ليمو و آب را با هم تركيب كنيد.2. محلول را درون مخزن اسپرسوساز بريزيد و به مدت 15 دقيقه صبر كنيد.3. اكنون فيلتر تميز را درون دستگاه قرار داده و اجازه دهيد، فرايند دم كشيدن انجام شود.4. بعد از دم كشيدن، مجددا مخزن را با آب معمولي پر كنيد و فرايند دم كشيدن را اين بار بدون ليمو انجام دهيد.5. سپس با كمك يك اسفنج كه آغشته به محلول آب ليمو است؛ پارچ و توري را تميز كنيد.
سه شنبه ۱۲ بهمن ۰۰ | ۱۶:۴۹ ۲۳ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد